10 mei 2010

De Echo: Henk Boes ontvangt 1e Fotoboek Beatrixpark

PRINSES IRENEBUURT - Op woensdag 28 april overhandigde fotografe Mariette Carstens haar fotoboek 'het Beatrixpark' aan portefeuillehouder Henk Boes en voorzitter van de vereniging Vrienden van het Beatrixpark Marleen Munniksma.


Fotografe Mariette Carstens heeft het afgelopen jaar een serie tweeluiken gemaakt van bezoekers in combinatie met landschappen van het Beatrixpark. Voor de fotografe is dit haar derde parkproject. Na het Erasmuspark en het Westerpark heeft zij het Beatrixpark gekozen. Mariette Carstens: 'Vanwege de verscholen ligging aan de Zuidas, de relatieve onbekendheid van het park en de prachtige bomen. Oude en nieuwe landschapsarchitectuur vloeien in het Beatrixpark prachtig in elkaar over.'

Vanwege hun inzet voor het Beatrixpark ontvingen de leden van de vereniging 'Vrienden van het Beatrixpark' een gratis exemplaar van stadsdeel Zuideramstel.

Geïnteresseerden in het boek, kunnen contact opnemen met de fotografe Mariette Carstens e-mail : foto@mariettecarstens.nl. Het boek bevat 80 full color pagina's, formaat 21x28 staand en kost 24,95 euro.